0
Din motive de mentenanta, comenzile preluate vor fi livrate dupa data de 09.12.2021

Lenjerie de pat bumbac


Acasa · Lenjerii de pat · Lenjerii de pat bumbac

Va oferim cu drag o paleta larga de lenjerie de pat bumbac cu 4 si 6 piese uni, pastelate sau in culori tari, precum si cu modele abstracte, geometrice, cu flori, zoomorfe, ba chiar si lenjerii de pat cu personaje de animatie, special destinate pentru camerele celor mici.

Puteti opta pentru garnituri de pat realizate din bumbac 100% cu modele viu colorate sau cu modele rafinate sau pentru o lenjerie de pat bumbac din matase sau din satin.

Lenjeriile de pat din bumbac au fost si vor ramane foarte cautate de catre cei mai multi clienti, datorita avantajelor certe pe care le ofera in comparatie cu multe alte tipuri de tesaturi. Cel mai frumos cadou este o lenjerie de pat bumbac pentru prietenii, familia sau rudele dumneavoastra.

De asemenea, va oferim lenjeriile de pat din bumbac ranforce care nu sunt lucioase, dar sunt concepute pentru a izola foarte bine caldura, comportandu-se la fel de bine si atunci cand vine vorba de temperaturi mai ridicate. Gratie firului fin utilizat, o colectie de lenjerii de pat bumbac ranforce va fi intotdeauna in trend.

Datorita densitatii mari a tesaturilor, bumbacul ranforce este caracterizat in primul rand de rezistenta mare comparativ cu alte tesaturi obisnuite. Chiar daca ii lipseste luciul si finetea specifice satinului, rezistenta si anduranta bumbacului ranforce duc la un pret putin mai ridicat, dar atata timp cat se comporta foarte bine iar durabilitatea si rezistenta acestuia conteaza foarte mult, pretul nu ar trebui sa fie o problema. Lenjeriile de pat din bumbac ranforce au marele avantaj si prin faptul ca pot fi utilizate pe parcursul intregului an, deoarece tin de cald atunci cand este nevoie si racoare pe timp de vara.

Infrumusetati dormitorul familiei cu o lenjerie de bat bumbac de cea mai buna calitate!

SORTARE PRODUSE: CELE MAI NOI PRODUSE PRET ▲ PRET ▼
Lenjerie bumbac ranforce Hobby 4 piese mov cu maro
Lenjerie bumbac ranforce Hobby 4 piese mov cu maro  259.00 lei  189.00 lei LBR HB4+003
Adauga cu succes in cos!
Adauga in cos
Comanda Whatsapp

Filtreaza dupa pret

Culoare

Imprimeu

Dimensiune cearceaf pat

Piese lenjerie

Material